Latest Tweets
Follow us on Twitter
About Germin

Germin is a non-governmental organization whose core principles and ideals are based on the belief that the Albanian diaspora must play an extensive and proactive role in the positive development of all countries in the Balkans where Albanians live.

We are online
STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

Engaging Diaspora with Homeland

Archives

Home / Blog / Archives

Gashi: Të jetë ky Samit i fundit i organizuar nga Qeveria

March 7, 2019/0/0/

Liza Gashi, Drejtuese e Organizatës GERMIN ka folur në hapjen e Samitit të Dytë të Diasporës duke potencuar se duhet të përfundojë koha kur Samitet sikurse ky organizohen nga Qeveritë. “Unë shpresoj që ky është #Samiti i fundit që organizohet nga Qeveria dhe tjetri do të organizohet nga Diaspora. Arsyeja pse mendoj që ky Samit duhet të […]

News, Standard

Letter to Minister Majko about the Second Albanian Diaspora Summit

February 26, 2019/0/0/

On the eve of the second Albanian Diaspora Summit, a considerable number of Albanians abroad have raised concerns about the Summit. Germin addressed these concerns in a letter to the State Minister for Diaspora, Mr. Pandeli Majko, on 10th of February, 2019. Taking into account previous experiences, we consider that promises given for collaboration with […]

News, Standard

Përfaqësimi i Diasporës në Kuvend

February 15, 2019/0/0/

Për të matur perceptimet e komunitetit të Diasporës në lidhje përfaqësimin në Kuvend, OJQ Germin ka zhvilluar një anketë me 217 pjesëtarë të këtij komuniteti. Kjo anketë është zhvilluar nga data 6 deri 22 mars të vitit 2018, dhe është shpërndarë përmes rrjeteve sociale dhe web faqes së organizatës. Pjesa dërrmuese e të anketuarve kanë […]

Infographics

Vota e Diasporës

February 15, 2019/0/0/

Për të matur perceptimet e komunitetit të Diasporës në lidhje me të drejtën e votës, OJQ Germin ka zhvilluar një anketë me 232 pjesëtarë të këtij komuniteti. Kjo anketë është zhvilluar nga data 6 deri 22 mars të vitit 2018, dhe është shpërndarë përmes rrjeteve sociale dhe ueb faqes së organizatës. Shumica e të anketuarve [...]

Infographics

Korniza Ligjore dhe Institucionale për Diasporën

February 15, 2019/0/0/

Për të matur perceptimet e komunitetit të Diasporës në lidhje me Kornizën Ligjore dhe Institucionale, OJQ Germin ka zhvilluar një anketë me 142 pjesëtarë të këtij komuniteti. Anketa është zhvilluar nga data 28 shkurt deri 4 prill të vitit 2018, dhe është shpërndarë përmes rrjeteve sociale dhe web faqes së organizatës. Pjesa dërrmuese e të anketuarve […]

Infographics

Politikat Ekonomike dhe për Investim të Diasporës

February 15, 2019/0/0/

Për të matur perceptimet e komunitetit të Diasporës në lidhje me politikat ekonomike dhe investuese, OJQ Germin ka zhvilluar një anketë me 136 pjesëtarë të këtij komuniteti. Anketa është zhvilluar nga data 23 shkurt deri 17 prill të vitit 2018, dhe është shpërndarë përmes rrjeteve sociale dhe web faqes së organizatës. Pjesa dërrmuese e të anketuarve kanë […]

Infographics

Promovimi i Shkëmbimit Profesional me Diasporën

February 15, 2019/0/0/

Për të matur perceptimet e komunitetit të Diasporës në lidhje me shkëmbimin profesional, OJQ Germin ka zhvilluar një anketë me 206 pjesëtarë të këtij komuniteti. Kjo anketë është zhvilluar nga data 6 deri 22 mars të vitit 2018, dhe është shpërndarë përmes rrjeteve sociale dhe web faqes së organizatës. Pjesa dërrmuese e të anketuarve kanë […]

Infographics

GERMIN – Financial statement report 2018

February 7, 2019/0/2/

SHKARKO KËTU RAPORTIN E PLOTË FINANCIAR: Germin_Financial statement_report 2018.

Annual Reports

GERMIN – Financial statement report 2017

February 7, 2019/0/0/

SHKARKO KËTU RAPORTIN FINANCIAR PËR VITIN 2017: GERMIN- Financial statemen_report 2017

Annual Reports

GERMIN – Financial statement report 2016

February 7, 2019/0/0/

SHKARKO KËTU RAPORTIN E PLOTË FINANCIAR: GERMIN – Financial statement_report 2016.

Annual Reports
en_GBEnglish
sqAlbanian en_GBEnglish