STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

Daily Archives: April 15, 2020

Home / Blog / Daily Archives: April 15, 2020

Sa do të ndikojë pandemia COVID-19 në remitancat e pranuara nga diaspora?

April 15, 2020/0/1/

 Ndonëse për momentin e tërë forca dhe fokusi global është në funksion të luftimit dhe parandalimit të përhapjes së virusit COVID-19 në aspektin shëndetësor, shumë ekspertëve financiarë dhe ekonomistë po analizojnë edhe pasojat e mundshme që ky virus mund të ketë në ekonominë botërore.  Rënia ekonomike nga efekti i virusit COVID-19 pritet të shkaktojë recesion […]

Uncategorized
EN
SQ EN