STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

Daily Archives: June 18, 2020

Home / Blog / Daily Archives: June 18, 2020

Letër drejtuar Qeverisë Shqiptare për adresimin e çështjes së Votës së Diasporës

June 18, 2020/0/1/

GERMIN i shkruan letër Kryeministrit të Shqipërisë, Z. Edi Rama dhe Ministrit të Shtetit për Diasporën, Z. Pandeli Majko, si dhe për dijeni: Këshillit Politik për Reformën Zgjedhore në Shqipëri; Komisionit të posaçëm për Reformën Zgjedhore. Shumë pjesëtarë të diasporës shqiptare sot me të drejtë ndjehen të neglizhuar nga shteti Shqiptar, duke qenë se kërkesat […]

News
EN
SQ EN