STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

Category: Links

Home / Blog / Links

Thirrje për Propozim për Bordin e GERMIN

July 16, 2019/0/0/

Ftesë për të ju bashkuar Bordit të Drejtorëve të Germin Thirrje për nominime Germin u themelua në vitin 2014 në Prishtinë, me qëllimin për të qenë një organizatë udhëheqëse në angazhimin e Diasporës Shqiptare. Tani ka ardhur koha që organizata jonë të shndërrohet në një qendër ku ndërmarrësit dhe shpikësit, profesionistët, dhuruesit e filantropët shqiptarë […]

Links, News, Uncategorized

Conference to emphasize Kosovo diaspora’s potential beyond hard cash

Conference to emphasize Kosovo diaspora’s potential beyond hard cash

October 27, 2014/0/0/

Kosovo diaspora disembark to Prishtina for a four-day event, set to connect them with various Kosovo institutions and emphasize potential collaboration beyond remittances. A four-day conference titled Diaspora Flet (Diaspora Speaks), organized by Germin, a Kosovo-based NGO that works to achieve development in the Western Balkans through diaspora, will be held in Prishtina between May [...]

Links
EN
SQ EN