fbpx

Diellëza Gashi

Graphic Designer

Dielleza Gashi ka përfunduar studimet në fakultetin e shkencave kompjuterike. Gashi si e apsaionuar mbas artit ka përfunduar edhe trajnimet për dizajn grafik në United Pixels. 

Gjatë angazhimit profesional Gashi është angazhuar në platforma ku ka shprehur anën e saj kreative dhe sot vazhdon këtë angazhim në GERMIN. 

Inspirimin për krijimet e saj e gjen përmes hiking dhe aktiviteteve të tjera në natyrë

Sihana Bejtullahu
Co-Geschäftsführerin
Arbnor Mjeku
Project Manager
Blerinë Ukshini
Projects Coordinator
Shpat Ferizi
IT-Leiter
Donika Gashi
Communications Officer