fbpx

Elsa Tahiri

Social Media and Communications Officer

Elsa Tahiri është studente e fakultetit juridik në Universitetin e Prishtinës. Ajo përmes platformave të edukimit  jo-formal ka zgjeruar njohurit në teknologjinë informative dhe tani në GERMIN ka rolin e zyrtarës per komunikimit dhe rrjete sociale. 

Tahiri ka qenë e angazhuar edhe më herët në fushën e marketingut digjital dhe “search engine optimization”

Tahiri gjithashtu, është pjesë e grupeve të ndryshme rinore si vullnetare në krijimin e aktivitetëve që mbështesin të rinjtë.

Sihana Bejtullahu
Co-Geschäftsführerin
Arbnor Mjeku
Project Manager
Blerinë Ukshini
Projects Coordinator
Shpat Ferizi
IT-Leiter
Donika Gashi
Communications Officer