Loading...

3 DITË - 24 SESIONE - 9 FOLËS KRYESOR konferenca
diaspora flet 2020
earth-globe VIRTUALE calendar 19 – 21 NËNTOR, 2020 promo BLEJ BILETËN
3 DITË - 24 SESIONE - 9 FOLËS KRYESOR konferenca
diaspora flet 2020
earth-globe VIRTUALE calendar 19 – 21 NËNTOR, 2020 promo BLEJ BILETËN
3 DITË - 24 SESIONE - 9 FOLËS KRYESOR konferenca
diaspora flet 2020
earth-globe VIRTUALE calendar 19 – 21 NËNTOR, 2020 promo BLEJ BILETËN

Promo
video

play-button
Edhe pak ditë na ndajnë

siguroni biletën tuaj tani!

Për të mundësuar realizimin e konferencës dhe për të mbështetur punën e Germin ndër vite, konferenca mund të ndiqet vetëm përmes blerjes së biletës, apo përmes sponzorizimit. Të gjitha shitjet e biletave dhe sponzorizimet janë 100% donacione për organizimin e konferencës dhe misionin e organizatës për të zhvilluar programe për afrimin e diasporës me vendin amë.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
rreth ngjarjes

Konferenca Lidere e Diasporës Shqiptare

Konferenca synon të lidhë profesionistë të industrisë, biznese, komunitete, aktivistë dhe ekspertë nga e gjithë bota për të reflektuar mbi angazhimin e diasporës shqiptare në 20 vitet e fundit dhe për të eksploruar dhe reflektuar mbi rolin e saj në 20 vitet e ardhshme.

Kur?

19 - 21 NËNTOR 2020

Folësit tanë

FOLËSIT E KONFERENCËS

kalendari i konferencës

agjenda

DITA 1 19 Nëntor 2020
DITA 220 Nëntor 2020
DITA 321 Nëntor 2020
Diplomacia Publike dhe Dixhitale në vendet pritëse

Diplomacia Publike dhe Dixhitale në vendet pritëse

Përfaqisimi politik i Diasporës në vendet e origjinës

Përfaqisimi politik i Diasporës në vendet e origjinës

Zhvillimi i Angazhimit dhe Bashkëpunimit të Diasporës

Zhvillimi i Angazhimit dhe Bashkëpunimit të Diasporës

Teknologjia, Inovacioni dhe Shërbimet e Jashtme (Outsourcing)

Teknologjia, Inovacioni dhe Shërbimet e Jashtme (Outsourcing)

Filantropia dhe Roli i OJQ-ve

Filantropia dhe Roli i OJQ-ve

Investimet në nivelin lokal dhe Lidhjet e Tregut

Investimet në nivelin lokal dhe Lidhjet e Tregut

Të Rinjtë dhe Edukimi Cilësor

Të Rinjtë dhe Edukimi Cilësor

Profesionistët Shëndetësorë dhe reagimi i shpejtë ndaj COVID-19

Profesionistët Shëndetësorë dhe reagimi i shpejtë ndaj COVID-19

Kapitali Njerëzor, Transferi i Dijes dhe Shkathtësive

Kapitali Njerëzor, Transferi i Dijes dhe Shkathtësive

play-button
mesazh nga organizatorët

bëhuni pjesë aktive e diskutimeve të diasporës shqiptare

prano lajmet dhe te rejat së pari

regjistrohuni tani!

PAKOT E SPONZORIZIMEVE

Të gjitha sponzorizimet janë 100% donacione (501 c(3) të zbritshme në taksa në SH.B.A.)

Pako Platinum

$7,500

s
Vendosje e logos në posta elektronike, rrjete sociale, uebfaqe
Listim i sponzorit në të gjitha publikimet
Logo/video në banerin hyrës
Listim i sponzorit si 'Sponzor Premium'
Sponzor i skenës kryesore
Sesion i promovuar me casje në të dhënat e pjesëmarrësve
Hapësirë promovuese e madhe në panair, dhe vendosje në radhë të parë
Tërheqja e informatave të palëve të interesuara
Mjeti i takimeve në panairin virtual
40 bileta përcjellëse

Pako Diamant

$5,000

a
Vendosje e logos në posta elektronike, rrjete sociale, uebfaqe
Listim i sponzorit në të gjitha publikimet
Listim i sponzorit si 'Sponzor i përgjithshëm'
Sesion i promovuar i rrjetëzimit
Hapësirë promovuese e mesme në panair, dhe vendosje në radhë të para
Tërheqja e informatave të palëve të interesuara
Mjeti i takimeve në panairin virtual
30 bileta përcjellëse

Pako a Artë

$2,000

a
Vendosje e logos në rrjete sociale, uebfaqe
Listim i sponzorit në 3 publikime
Listim i sponzorit si 'Sponzor i Artë'
Sesion me temë të sponzorizuar
Hapësirë promovuese e vogël në panair, dhe vendosje në radhë të dyta
Mjeti i takimeve në panairin virtual
Opsioni për të blerë tërheqjen e informatave të palëve të interesuara
20 bileta përcjellëse

Pako e Argjendtë

$1,000

a
Vendosje e logos në rrjete sociale
Listim i sponzorit si 'Sponzor i Argjendtë'
Sesion me temë të sponzorizuar
Hapësirë promovuese e vogël në panair, dhe vendosje në radhë të treta
Opsioni për të blerë tërheqjen e informatave të palëve të interesuara
15 bileta përcjellëse
mbështetësit e konferencës

Partnerët

mbështetësit e konferencës

Partner Medial

Të tjerët për germin

rekomandimet

 testimonial image
 testimonial image
 testimonial image

"I have been engaged ever since the early days of Germin on advisory role capacity and this journey with Germin has reawakened my love and connection with Kosova. Apart from that it has presented me with an opportunity to meet some truly inspiring changemakers that I continue working to this day."

Indira Kartallozi
Former Advisory Board Member, UK
July 17, 2020

"Germin in Kosovo is a really good example of such an organisation who are perfectly placed to turn brain drain into brain gain and brain exchange. Made up of talented and passionate professionals who have researched the potential and identified key Kosovans overseas they have put in place the building blocks and structures to convert sentiment and goodwill into practical projects which will benefit their homeland. Germin have identified global best practice in Diaspora engagement and can become one of the leaders in this field."

Kingsley Aikins
Chief Executive Officer at The Networking Institute Ireland
26 NOV, 2018

"GERMIN has fast emerged as an exemplar diaspora organization. Through their creative, fresh and innovative approaches, they have created structures and systems of diaspora engagement that will be formative processes for the diaspora sector for the foreseeable future. Every country working on diaspora needs a GERMIN as their models of work have answered one of the age-old questions of diaspora engagement by building trust through their authenticity of work. I have no doubt their expertise and models will be exported globally very soon. They are just a brilliant bunch led by an ethos and value driven spirit fit for our times. They are doing an incredible job for their region and partners so we should never take them for granted. Therefore, I encourage anyone reading this to support these incredible young people to achieve their aspirations through this incredible organization."

Martin Russell
Advisor at The Networking Institute | Diaspora, Networking, and Philanthropy | Ireland
28 JUL, 2020