STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

“Pse ktheheni në Kosovë”? [Video]

August 2, 2019/0/0
Home / Blog / Thoughts / “Pse ktheheni në Kosovë”? [Video]

Si çdo verë, nga ardhja e shumë mërgimtarëve atmosfera në Kosovë është më gjallëruese. Kjo përshkak të dashurisë së shumë pjesëtarëve nga Diaspora të cilët akoma nuk kanë hequr dorë nga kthimi në vendlindje.

Për këtë, në Ditën Kombëtare të Diasporës, kemi vendosur t’i pyesim “Pse ktheheni në Kosovë dhe çfarë do të thotë Kosova për ty?

“Kam dëshirë të kthehem në Kosovë sepse atje i kam kujtimet e fushës që e kam mbjellë”.

Mirëservini në Atdheun tuaj të dashur ! Kosova është vendi ynë i përbashkët, ku i ndajmë të njëjtat ide dhe shqetësime për të ndërtuar një vend më të mirë. Nuk duhet të jemi “NE” & “ATA”.

Video e bërë nga Elona Beqiraj (Beqiraj Elonë), e cila është duke bërë praktikë në Germin.

Navigation
EN
SQ EN