STAY CONNECTED

Cicërrimat e fundit

FOLLOW US ON TWITTER

Abonohu dhe prano njoftimet e fundit

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Shëno e-mail

… and much, much, more …

CONNECT

Mendime & Lajme

Home / Shkrimet

Open Vacancies at GERMIN!

Nëntor 4, 2019/0/0/

NGO: Germin (www.germin.org) Position: Project Assistant   Project: Matching Diaspora Experts with Institutional Needs at Home Application Deadline: 22 November 2019   Background: Germin is a non-governmental organization whose core principles and ideals are based on the belief that the Albanian diaspora must play an extensive and proactive role in the positive development of all countries […]

LAJME

GERMIN paraqet ankesë në Gjykatën Supreme për mosnumërimin e 1806 pakove me fletëvotime nga diaspora nga ana e KQZ-së

Nëntor 4, 2019/0/0/

GERMIN sot ka apeluar vendimin Anr. 382/2019, të datës 03.11.2019, të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, përmes ankesës në Gjykatën Supreme. Me datë 03.11.2019, Organizata GERMIN ka pranuar vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa lidhur me ankesën/apelin Anr. 382/2019 për moszbatimin e plotë të aktgjykimit A.A.UZH.nr. 20/2019 të Gjykatës Supreme nga ana e […]

LAJME, Uncategorized , ,

GERMIN kërkon të trajtohen 1,806 pako të fletëvotimeve të paverifikuara nga Diaspora

Nëntor 2, 2019/0/0/

GERMIN ka përcjellur edhe një ankesë tek Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa – PZAP në lidhje me 1806 pakot e patrajtuara të fletëvotimeve nga bashkëqytetarët tanë që jetojnë jashtë vendit, të cilat janë refuzuar pa kaluar asjnë procedurë verifikimi nga ana e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ). Të gjitha këto pako janë nisur si dërgesa postare […]

LAJME, Uncategorized

Open vacancies at GERMIN!

Tetor 28, 2019/0/0/

NGO: Germin (www.germin.org)  Position: Field Researcher  Project: Co-Investment Forum – Invest in Kamenica  Application Deadline: 31 October 2019 Preferable starting Date: 04 November 2019 Location: Municipality of Kamenica    Background: Germin (germin.org) is a non-governmental organization that uses technology and virtual channels to connect and engage Diaspora in advancing the development and democratization of their […]

LAJME

ANKESË drejtuar PZAP: Për shkeljen e së drejtës së votës ndaj qytetarëve të Republikës së Kosovës që jetojnë jashtë vendit

Tetor 18, 2019/0/0/

GERMIN pas ankesës drejtuar Avokatit të Popullit për  Komisionin Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), të cilët i kanë kualifikuar si të papranueshme 4,639 pako me fletëvotime që kanë ardhur përmes postës në adresë të KQZ-së pas datës 5 tetor 2019, ka përcjellur edhe një ankesë tek organi i pavarur për Ankesa dhe Parashtresa – PZAZP. “Prandaj, kërkojmë […]

LAJME

ANKESË: Për shkeljen e së drejtës së votës ndaj qytetarëve të Republikës së Kosovës që jetojnë jashtë vendit

Tetor 17, 2019/0/0/

Për shkak të papranimit të 4639 pakove me fletëvotime nga diaspora nga ana e Komisionit Qendror Zgjedhor, organizata GERMIN ka përcjellur sot një ankesë tek Insitutcioni i Avokatit të Popullit. Përmes shkresës zyrtare, GERMIN përveç kërkesës për një opinion, i ka bërë poashtu thirrje këtij institucioni për të ndërmarrë hapat e nevojshëm ligjorë për trajtimin […]

LAJME , ,

PETICION | Refuzimi i pakove nga diaspora cenon të drejtat zgjedhore të diasporës

Tetor 16, 2019/0/0/

Organizata GERMIN, gjatë monitorimit të procesit të pranimit dhe verifikimit të pakove të votave të dërguara përmes postës për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës, ka vërejtur se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) i ka kualifikuar si të papranueshme 4639 pako nga diaspora që kanë arritur në adresë të KQZ-së pas datës 5 tetor. Pakot e […]

LAJME

GERMIN kërkon të trajtohen mbi 4,500 pako të fletëvotimeve të paverifikuara nga Diaspora

Tetor 11, 2019/0/0/

Organizata GERMIN është duke vëzhguar për herë të parë procesin e verifikimit e pakove të votave të dërguara përmes postës për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës, të mbajtura me 6 tetor 2019. Përmes vëzhguesve të saj të akredituar, GERMIN po monitoron nga afër procesin e hapjes dhe vlerësimit të pakove me fletëvotime nga […]

LAJME

Open vacancies at GERMIN – Join the team!

Tetor 11, 2019/0/0/

We are looking for someone that has proven project management, critical thinking, and analytical skills, technology for development experience. This position will have a duration of 6 months of work (01 November 2019 – 31 March 2020), with the potential of extension. The qualified candidate will support the Project Director with the project related responsibilities. […]

LAJME

Si të votoni nga Diaspora në zgjedhjet nacionale? [Video]

Shtator 25, 2019/0/0/

Të dashur bashkatdhetarë, është koha të ushtroni të drejtën tuaj për të votuar për #zgjedhjet2019! Pas konfirmimit se aplikacioni juaj për regjistrim për të votuar përmes postës është aprovuar, ju duhet të përgatitni pakon me fletëvotim dhe ta dërgoni atë me postë brenda datës 5 tetor, në adresën zyrtarë të KQZ-së. Për të dërguar pakon, ndiqni […]

LAJME
SQ
EN SQ