fbpx
Shkurt 11, 2021

Mbështet Fondacionin Global Shqiptar duke blerë dhurata për më të dashurit e juaj

Nga Germin-235 Shikime-Asnjë koment

A e keni ditur që ju mund të dhuroni për bamirësi përderisa jeni duke bërë blerjet e Shën Valentinit për më të dashurit e juaj, pa u shpenzuar më shumë se sa çmimi i dhuratës?
Thjeshtë teksa bëni blerjet e juaja tek smile.amazon.com/ch/83-0619972 konfirmoni "Global Albanians Foundation" si organizatën tuaj të përzgjedhur bamirëse, dhe AmazonSmile do të dhurojë një pjesë të çmimit të dhuratës suaj tek GAF.

Shkruani një koment