fbpx

Amarildo Çeka

Koordinator - Shqipëri

Amarildo Çeka mban një Bachelor të Shkencave në Biokimi me fokus në avokimin e të drejtave të njeriut dhe një MBA me fokus në Administratën Shëndetësore nga Kolegji Utica në Utica NY. Ai posedon një Çertifikatë Profesionale në Universitetin Cornell të Lidershipit Ekzekutiv dhe një Çertifikim të Lidershipit Ekzekutiv nga Shkolla Harvard Kennedy. Amarildo është Ambasadori i parë i Rinisë që përfaqëson Shqipërinë në Kombet e Bashkuara. Gjatë sesionit të Këshillit Ekonomik dhe Social të Kombeve të Bashkuara në 2016. Gjatë qëndrimit në Shtetet e Bashkuara, ai ka qënë pjesë e bordit të United Way of the Valley & Greater Utica Area dhe shërbyer si Lider i ri. Pasi jetoi dhe punoi në Shtetet e Bashkuara për tetë vite, ai u kthye në Shqipëri për të punuar si këshilltar i Ministrit të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, pjesë e LEAD Albania Felllowship. Ai ka qenë i angazhuar me GERMIN në baza vullnetare që nga qershori i vitit 2020 dhe që nga nëntori është koordinator për Shqipërinë, duke shtyrë përpara axhendën e diasporës.

Kaltrina Kusari
Analizë Politikash
Donikë Kastrati
zyrtare ligjore
Burbuqe Muhadri
menaxhere e financave
Selvije Kurti
Program Associate
Floride Kuqaj
Asistente e Programit