fbpx

Diellëza Gashi

Graphic Designer

Dielleza Gashi ka përfunduar studimet në fakultetin e shkencave kompjuterike. Gashi si e apsaionuar mbas artit ka përfunduar edhe trajnimet për dizajn grafik në United Pixels. 

Gjatë angazhimit profesional Gashi është angazhuar në platforma ku ka shprehur anën e saj kreative dhe sot vazhdon këtë angazhim në GERMIN. 

Inspirimin për krijimet e saj e gjen përmes hiking dhe aktiviteteve të tjera në natyrë

Sihana Bejtullahu
bashkë-drejtorë ekzekutiv
Arbnor Mjeku
zyrtar projektesh
Burbuqe Muhadri
menaxhere e financave
Shpat Ferizi
Menaxher i IT-së
Diana Morina
Analist/e i/e politikave dhe Hulumtues/e