fbpx

Diellëza Gashi

Graphic Designer

Dielleza Gashi ka përfunduar studimet në fakultetin e shkencave kompjuterike. Gashi si e apsaionuar mbas artit ka përfunduar edhe trajnimet për dizajn grafik në United Pixels. 

Gjatë angazhimit profesional Gashi është angazhuar në platforma ku ka shprehur anën e saj kreative dhe sot vazhdon këtë angazhim në GERMIN. 

Inspirimin për krijimet e saj e gjen përmes hiking dhe aktiviteteve të tjera në natyrë

Sihana Bejtullahu
Co-Executive Director
Arbnor Mjeku
Project Officer
Burbuqe Muhadri
Finance Manager
Shpat Ferizi
IT Manager
Diana Morina
Policy Analyst and Researcher