fbpx
Qershor 25, 2018

Këshilli Koordinues për Diasporën dhe çmimi Ambsadori i Kombit

Nga Germin-2057 Shikime-Asnjë koment

Germin ka dërguar rekomandime tek Ministri i Shtetit për Diasporën z.Pandeli Majko, pas dy vendimeve për krijimin e Këshillit Koordinues për Diasporën dhe çmimin “Ambsadori i Kombit”. Pikat e përmendura më lartë ne shpresojmë që ofrojnë një qasje të re të bahkëveprimit dhe një dialog të dyanshëm në mes të Ministrit të Shtetit për Diasporën dhe shqiptarëve jashtë vendit. 

Rekomandime_Keshilli-Ambasadori-i-Kombit_Germin