fbpx

Anita Gjidoda

anëtarë të bordit

Anita Gjidoda është një profesioniste me përvojë e-tregti me një histori të demonstruar të punës në industrinë e internetit me më shumë se 7 vjet përvojë shitjeje. Përvoja dhe aftësitë e saj janë zhvilluar në tregtinë elektronike dhe industrinë e mikpritjes, në Booking.com dhe TravelBird, kompani online për mësim dixhital të quajtur Lobster Ink, dhe së fundmi Atlassian, një kompani softuerësh me një theks të madh në vullnetarizmin e vendosur në Hollandë . Znj. Gjidoda ishte gjithashtu një nga njerëzit që kanë hapur dhe (trans) formuar të gjithë tregun shqiptar të akomodimit në internet dhe kjo i ka dhënë asaj shumë mundësi mësimi për të qenë një pioniere në industrinë online.

Kontakt: anita.gjidoda@germin.org

Sihana Bejtullahu
bashkë-drejtorë ekzekutiv
Arbnor Mjeku
Menaxher/e i/e Projekteve
Blerinë Ukshini
Menaxher/e i/e Projekteve
Naim Robelli
Menaxher/e i/e Projekteve
Deona Kamberaj
Asistente e Projektit