fbpx

Arbnor Mjeku

Menaxher/e i/e Projekteve

Arbnor Mjeku, ka përfunduar studimet Bachelor për Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës dhe në të njëjtin universitet ka përfunduar edhe Masterin për Integrimi Evropiane dhe Administratë Publike. 

Gjatë studimeve master ai ka përfunduar edhe një semestër në Universitetin e Cukurova në Turqi dhe një tjetër në Universitetin e Lubjanës.

Përpara se të punësohej në GERMIN në vitin 2019, ai ka punuar në organizata dhe institucione të ndryshme si Ministria e Pushtetit Lokal dhe Administratës Publike, Presidenca e Kosovës, Ambasada Shqiptare në Kosovë dhe në disa organizata joqeveritare. Arbnori iu bashkua GERMIN në vitin 2019 si Menaxher i Projekteve.

Sihana Bejtullahu
bashkë-drejtorë ekzekutiv
Blerinë Ukshini
Menaxher/e i/e Projekteve
Naim Robelli
Menaxher/e i/e Projekteve
Donika Gashi
Zyrtare për Komunikim
Leonora  Çerreti
Menaxher/e i/e Projekteve