fbpx

Blerina Xhemajli

zyrtar projektesh

Njihuni me Blerina Xhemajlin, ish-anëtare e Germin. E lindur dhe e rritur në Danimarkë, ajo mori vendimin për të vazhduar arsimin në Universitetin e Tiranës, ku studioi Filozofinë. Pasi mbaroi studimet, Blerina vazhdoi punën e saj për çështjet e Diasporës brenda Ministrisë së Shtetit të Diasporës në Shqipëri. Në kohën e saj të lirë, ajo merret me aktivitete vullnetare në Europa Donna Albania, e cila mbron të drejtat e viktimave të kancerit të gjirit. Blerina ishte e angazhuar si zyrtare e projektit në Shqipëri për programin "Angazhimi i Ekspertëve të Diasporës".

Sihana Bejtullahu
bashkë-drejtorë ekzekutiv
Arbnor Mjeku
Menaxher/e i/e Projekteve
Blerinë Ukshini
Menaxher/e i/e Projekteve
Naim Robelli
Menaxher/e i/e Projekteve
Deona Kamberaj
Asistente e Projektit