fbpx

Blerta Mexhuani

Menaxher/e i/e Projekteve

Blerta ka përfunduar studimet në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës dhe ka punuar në disa projekte në organizata joqeveritare ku ka fituar përvojë profesionale në komunikim, në fushën e drejtësisë dhe të drejtave te njeriut. Ajo me shumë pasion punon drejt projektve të cilat mund të sjellin ndryshim pozitiv në shoqëri.

Duke ditur rëndësinë që ka komuniteti i diasporës në zhvillimin e Kosovës, Blerta është e lumtur të kontribuojë drejt qëllimit të Germin për të forcuar lidhjen e diasporës me shtetin e origjinës.

Ajo iu bashkua GERMIN-it në gusht të vitit 2022 si Koordinatore e Projekteve.

Sihana Bejtullahu
Bashkë-Drejtore Ekzekutive
Arbnor Mjeku
Menaxher/e i/e Projekteve
Blerinë Ukshini
Menaxher/e i/e Projekteve
Naim Robelli
Menaxher/e i/e Projekteve
Donarta Fetahu
Asitente e Financave