fbpx

Diana Morina

Analist/e i/e politikave dhe Hulumtues/e

Diana Morina është duke ndjekur studimet e nivelit master në Universitetin e Lundit në Suedi, në drejtimin Studime Shoqërore mbi Gjininë kurse studimet bachelor i ka përfunduar në drejtimin Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës.

Morina ka një përvojë pune disa vjecare në sektorin e shoqërisë civile në Kosovë dhe tani si pjesë e ekipit të GERMIN është e angazhuar si hulumtuese dhe analiste e politikave. 

Më parë, Diana ka koordinuar programe të cilat kryesisht kanë synuar avancimin e barazisë gjinore në Kosovë dhe kësisoj ka punuar direkt me gra dhe të rinjë/reja. Ajo vazhdon angazhimin e saj si aktiviste feministe.

Sihana Bejtullahu
bashkë-drejtorë ekzekutiv
Arbnor Mjeku
zyrtar projektesh
Burbuqe Muhadri
menaxhere e financave
Shpat Ferizi
Menaxher i IT-së
Elsa Tahiri
Social Media and Communications Officer