fbpx

Donjeta Krasniqi

Menaxhere e financave

Donjeta Krasniqi-Elezaj, ka të përfunduar studimet Bachelor në Fakultetin Ekonomik si dhe për Sociologji në Fakultetin Filozofik në Universitetin e Prishtinës. Më pas ajo ka përfunduar studimet të nivelit Master në Universitetin e Prishtinës në drejtimin Menaxhment dhe Informatikë.

Karriera e saj si financiere filloi menjëherë pas diplomimit në disa kompani private. Për më shumë se tetë vjet ajo ka punuar në OJQ si Menaxhere e Financave dhe Administratës.

Donjeta është një person tejet i shoqërueshëm dhe nëse do duhej të listonte pasionet e saj, padyshim që numrat do i prinin listën.

Donjeta ka filluar punë në GERMIN nga data 1 nëntor 2022.

Sihana Bejtullahu
Bashkë-Drejtore Ekzekutive
Arbnor Mjeku
Menaxher/e i/e Projekteve
Blerinë Ukshini
Menaxher/e i/e Projekteve
Naim Robelli
Menaxher/e i/e Projekteve
Donarta Fetahu
Asitente e Financave