fbpx

Lirim Krasniqi

bashkë-drejtorë ekzekutiv

Lirim Krasniqi ka përfunduar studimet Master në Teorinë Politike dhe Zhvillimin Ndërkombëtar nga Universiteti i Tiranës, Shqipëri dhe Universiteti Cuza në Rumani. Ai aktualisht është duke përfunduar masterin / specializimin e tij të dytë në Politikë Krahasuese dhe Ekonomi Politike në Central European University (CEU) në Budapest, Hungari. Krasniqi është një studiues krijues politik dhe analist i politikave me një përvojë solide në organizata të ndryshme të shoqërisë civile në Kosovë, me një fokus në Migracionin dhe Diasporën, Ekonominë Politike, si dhe Çështjet e Jashtme dhe të Sigurisë. Ai është autor i disa analizave të politikave, përmbledhjeve të politikave dhe artikujve të botuar nga Germin, dhe disa prej revistave më të shquara në Kosovë. Ai është i angazhuar me Germin që nga viti 2017 dhe filloi angazhimin zyrtar si analist i politikave dhe menaxher i projektit në 2018. Që nga marsi i vitit 2020, Bordi i ri i Germin, emëroi Krasniqin si Drejtor Bashkë-Ekzekutiv i organizatës.

Sihana Bejtullahu
bashkë-drejtorë ekzekutiv
Arbnor Mjeku
Project Manager
Blerinë Ukshini
Projects Coordinator
Shpat Ferizi
Menaxher i IT-së
Donika Gashi
Communications Officer