fbpx

Sihana Bejtullahu

Bashkë-Drejtore Ekzekutive

Sihana Bejtullahu, ka diplomuar në drejtimin “Psikologji Shkollore dhe Këshillim” në nivelim Master dhe ka mbi një dekadë përvojë në Organizatat e Shoqërisë Civile (OSHC). E specializuar në menaxhimin e projekteve, ajo është e fokusuar në diasporën, avokimin, fuqizimin e të rinjve dhe grave dhe arsimin joformal.

Që nga viti 2019, Sihana është përfshirë në GERMIN, fillimisht si Drejtoreshë Programi për Angazhimin e Profesionistëve të Diasporës dhe programeve Rinore. Që nga marsi 2020, ajo shërben si Bashkëdrejtore Ekzekutive, duke kontribuar në aspekte të ndryshme të punës së GERMIN, duke përfshirë mbledhjen e fondeve dhe bashkëpunimin me organizatat donatore ndërkombëtare. Përkushtimi i Sihanës ndaj misionit të GERMIN luan një rol jetik në ndikimin e tij në komunitet.

Bejtullahu ka përvojë në projekte që përfshijnë Kosovën, rajonin dhe më gjerë, duke përfshirë bashkëpunimet për migracionin dhe diasporën me organizata të ndryshme vendore, rajonale dhe ndërkombëtare.

Arbnor Mjeku
Menaxher/e i/e Projekteve
Blerinë Ukshini
Menaxher/e i/e Projekteve
Naim Robelli
Menaxher/e i/e Projekteve
Donarta Fetahu
Asitente e Financave
Bubulina Peni
PR and Social Media Officer