fbpx

Diana Morina

Policy Analyst and Researcher

Diana Morina është duke ndjekur studimet e nivelit master në Universitetin e Lundit në Suedi, në drejtimin Studime Shoqërore mbi Gjininë kurse studimet bachelor i ka përfunduar në drejtimin Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës.

Morina ka një përvojë pune disa vjecare në sektorin e shoqërisë civile në Kosovë dhe tani si pjesë e ekipit të GERMIN është e angazhuar si hulumtuese dhe analiste e politikave. 

Më parë, Diana ka koordinuar programe të cilat kryesisht kanë synuar avancimin e barazisë gjinore në Kosovë dhe kësisoj ka punuar direkt me gra dhe të rinjë/reja. Ajo vazhdon angazhimin e saj si aktiviste feministe.

Sihana Bejtullahu
Co-Executive Director
Arbnor Mjeku
Project Manager
Blerinë Ukshini
Project Manager
Naim Robelli
Project Manager
Donarta Fetahu
Financial Assistant