Shpetim Shujaku

Project Officer

Shpëtim Shujaku është pjesë e stafit qysh prej vitit 2017, ku momentalisht mban poziten e Projekt Menaxherit , kurse më parë ai ka qenë i angazhuar si Menaxher i Financave. Shpëtimi përpos karrierës  profesionale si ekonomist, është mjaft aktiv edhe në skenën e sportit të Ragbit në Kosovë ku përfaqëson ekipin Bears RFC dhe njëherish është Zyrtar i Komunikimit në Federatën e Ragbit të Kosovës.

Kaltrina Kusari
Policy Analysis
Donikë Kastrati
Legal Officer
Burbuqe Muhadri
Finance Manager
Selvije Kurti
Program Associate
Floride Kuqaj
Program Assistant