STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

Daily Archives: August 25, 2017

Home / Blog / Daily Archives: August 25, 2017

Sigurimi Kufitar për mërgimtarët: Pse?

August 25, 2017/0/0/

Rekomandime për Kartonin e Gjelbër, dërguar Byros së Sigurimeve Kufitare dhe z.Rrahim Pacolli. Më 30 qershor 2017, organizata jo-qeveritare Germin, në kuadër të iniciativës Dialogu i Strukturuar për të Drejtat e Diasporës (www.diasporaflet.org) ka mbajtur takimin virtual (Google Hangout) me temën Sigurimi kufitar për mërgimtarët: Pse?. Pasi që çdo vit kemi fluks të madh të […]

Reports
EN
SQ EN