STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

Daily Archives: November 24, 2017

Home / Blog / Daily Archives: November 24, 2017

Rekomandime nga mërgata për Projektligjin e Diasporës

November 24, 2017/0/0/

Rekomandime të përmbledhura nga pjesëtarët nga Diaspora dërguar z.Behar Isma Ushtrues detyre si drejtor në departamentin Ligjor Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike.   Organizata jo-qeveritare Germin ka përpiluar këtë dokument me kritikat dhe komentet për ndryshime në Projektligjin për Diasporën. Ligji aktual për diasporën, i miratuar në vitin 2012 që ka për qëllim të […]

Reports
EN
SQ EN