fbpx
Juni 16, 2022

Deklaratë publike rreth projektit MARDI

By Germin-9641 Views-No Comment

Organizata GERMIN, përmes kësaj deklaratë, reagon ndaj lajmeve të shpërndara në media më datë 8 qershor 2022. Në këto lajme përmendet emri i organizatës sonë në kuadër të partneritetit mes Caritasit-it Zviceran dhe Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR), përfshirë Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) të Republikës së Kosovës.

 

Lexoni deklaratën publike këtu.