fbpx
Juli 7, 2021

Diaspora e Kosovës viziton ITP Prizren

By Germin-1371 Views-No Comment

Rreth 50 përfaqësues të diasporës 🇽🇰 vizituan ITP Prizren për të mësuar më shumë rreth mundësive të investimeve në këtë park.

Pjesëmarrësit vizituan ambientet kryesore të ofruara nga ITP Prizren për bizneset që dëshirojnë të ofrojnë shërbime ose prodhim.

Kjo vizitë është pjesë e Konventës së Biznesit të Diasporës në Kosovë që u mbajt në 2 & 3 Korrik 2021, organizuar nga Rrjeti Global i Biznesit të Diasporës Shqiptare dhe USAID Compete, në partneritet me Germin dhe organizata të tjera sektoriale.

ITP Prizren do të zhvillojë një seri takimesh të diasporës në qytete të ndryshme të Evropës për të prezantuar ITP si një mundësi e re investimi në Kosovë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NGO Germin (@germinngo)

Leave a Comment