fbpx
Juli 16, 2019

Thirrje për Propozim për Bordin e GERMIN

By Germin-17781 Views-No Comment

Ftesë për të ju bashkuar Bordit të Drejtorëve të Germin

Thirrje për nominime

Germin u themelua në vitin 2014 në Prishtinë, me qëllimin për të qenë një organizatë udhëheqëse në angazhimin e Diasporës Shqiptare. Tani ka ardhur koha që organizata jonë të shndërrohet në një qendër ku ndërmarrësit dhe shpikësit, profesionistët, dhuruesit e filantropët shqiptarë nga e gjithë bota, do përpiqen “të bëjnë ndryshime dhe gjëra inovative në të mirë të komunitetit”. Për të vazhduar rrugëtimin tonë, neve na duhet të mirëpresim anëtarë të rinjë të Bordit të Drejtorëve që janë të përkushtuar, të lidhur nga afër me misionin tonë, kreativ dhe dinamik. 

Për të lexuar thirrjen e plotë, kliko këtu për gjuhën shqipe | gjuhën angleze

Për të propozuar, kliko këtu për gjuhën shqipe | gjuhën angleze