fbpx
5 Qershor, 2019

Krijimi i lidhjeve me Londrën

Nga Germin-637 Shikime-Asnjë koment

Diskutimi i grupit të fokusit me diasporën shqiptare u organizua në Londër të Britanisë së Madhe në shkurt të vitit 2017 nga Germin, një organizatë joqeveritare e përqendruar në Kosovë me fokus në hulumitimin e diasporës. Grupi i fokusit u organizua si pjesë e iniciativës së Dialogut të Strukturuar për të Drejtat e Diasporës. Më poshtë gjeni infografikën e cila nxjerr në pah temat dhe rekomandimet kryesore që dalin nga grupi i fokusit i mbajtur në Londër.

Tags: