fbpx
Qershor 13, 2019

Dëgjimi i Diasporës në Llozanë

Nga Germin-1984 Shikime-Asnjë koment

Diskutimi i grupit të fokusit me diasporën shqiptare u organizua në Llozanë, Zvicër në shtator të vitit 2018 nga Germin, një organizatë joqeveritare e përqendruar në Kosovë me fokus në hulumitimin e diasporës. Grupi i fokusit u organizua si pjesë e iniciativës së Dialogut të Strukturuar për të Drejtat e Diasporës. Më poshtë gjeni infografikën e cila nxjerr në pah temat dhe rekomandimet kryesore që dalin nga grupi i fokusit i mbajtur në Llozanë.