fbpx

Anila Hyka Smørgrav

Co-Chair

Anila Hyka Smørgrav (anëtare) sjell përvojën e saj ndërkombëtare prej mbi 25 vjetësh në mjedise të ndryshme shoqërore dhe ekonomike. Ajo ka specializuar në sektorin e telekomit dhe IT, menaxhimin e projekteve dhe negocimin e kontratave, menaxhimin e transaksioneve, strategjitë e transformimit dixhital të ndërmarrjeve duke përfshirë zhvillimin e produkteve të reja.
Anila ka punuar intensivisht si për sektorin privat ashtu edhe për sektorin publik në Shqipëri, Norvegji, SHBA, Francë dhe Zvicër. Ajo aktualisht mban postin e Drejtores së Angazhimit në lidhje me projektet komplekse në Shërbimet e Biznesit Orange (pjesë e Orange Group) që administrojnë mbi 170 korporata franceze dhe ndërkombëtare me të ardhura mbi 2 miliardë euro. Përveç aktiviteteve në lidhje me aspektin profesional, Anila është angazhuar, për disa vite, në aktivitete jofitimprurëse që promovojnë arsimin, kulturën dhe integrimin e diasporës shqiptare si Trajnere / mbështetese duke qenë pjesë e iniciativës së Orange "Super Koduesit" - promovimi i programimit në shkollat fillore me fëmijë nga 9-12 vjeç Ajo ka dhënë kontributin e saj si vullnetare në projektet e Orange Foundation, në bashkëpunim me shoqatat me qëllim promovimin e "Jetës Profesionale të grave inxhinierike" në shkollat e mesme ose duke ndihmuar studentët në zonat e margjinalizuara.
Ajo është dekoruar nga qeveria shqiptare "Ambasadore e Kombit" dhe në Prill 2019 ajo është zgjedhur anëtare e Këshillit Koordinues të Diasporës. Që nga viti 2018 ajo është Presidente e shoqatës Franceze-Shqiptare "Albania", zyra kryesore e së cilës është në Paris.

Contact: [email protected]

Sihana Bejtullahu
bashkë-drejtorë ekzekutiv
Arbnor Mjeku
Menaxher/e i/e Projekteve
Blerinë Ukshini
Menaxher/e i/e Projekteve
Naim Robelli
Menaxher/e i/e Projekteve
Deona Kamberaj
Asistente e Projektit