fbpx

Avni Mustafaj

Co-Chair

Avni Mustafaj (anëtar), Z. Mustafaj ka lindur dhe është rritur në New York, SH.B.A. dhe ka pasur një dedikim gjatë gjithë jetës për çështjen kombëtare të shqiptarëve. Organizata ku Z. Mustafaj ka dhënë kontributin e tij përmes kapaciteteve të ndryshme edhe si kryetar është "Këshilli Kombëtar Shqiptaro Amerikan - NAAC" (Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan). NAAC ka qenë një nga organizatat më të zëshme dhe me ndikim para dhe gjatë luftës në Kosovë. Z. Mustafaj ka udhëhequr të dy delegacionet amerikane të kongresmenëve dhe anëtarëve të Bordit në Samitin e Rambujesë, Francë në 1999. Ndër aktivitetet e tjera ai gjithashtu ka takuar ish Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, z. Bill Clinton në Shtëpinë e Bardhë në mënyrë që të strategjizohet në sensibilizimin e publikut amerikan për Kosovën.

Kontakt: avni.mustafaj@germin.org

Web
Sihana Bejtullahu
Bashkë-Drejtore Ekzekutive
Arbnor Mjeku
Menaxher/e i/e Projekteve
Blerinë Ukshini
Menaxher/e i/e Projekteve
Naim Robelli
Menaxher/e i/e Projekteve
Donarta Fetahu
Asitente e Financave