fbpx

Era Ahmeti

Asistente e Projektit

Era studion për juridik në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Më parë ajo ka punuar punë praktike si dhe ka qenë pjesë e programit “Work and Travel” ku ka punuar për tre muaj e gjysmë në Amerikë.

Ajo gjithashtu është vullnetare në disa organizata studentore me qëllim të përfitimit për student. Era, me një pasion të pashoq për punën, filloi karrierën në moshë të re duke shprehur kështu entuziazëm në punë. Në GERMIN ajo punon si Asistente e Projekteve.

Sihana Bejtullahu
bashkë-drejtorë ekzekutiv
Arbnor Mjeku
Menaxher/e i/e Projekteve
Blerinë Ukshini
Menaxher/e i/e Projekteve
Naim Robelli
Menaxher/e i/e Projekteve
Donika Gashi
Zyrtare për Komunikim