STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

Daily Archives: December 21, 2017

Home / Blog / Daily Archives: December 21, 2017

E drejta e mësimit plotësues së gjuhës amëtare në Diasporë

December 21, 2017/0/0/

Rekomandimet rreth Mësimit Plotësues, dërguar Avdyl Lipovecit, Ministria e Diasporës, Departamenti për Ruajtjen dhe Kultivimin e Arsimit dhe Kulturës në Diasporë Mësimi plotësues i gjuhës shqipe në Diasporë vlerësohet si një proces mjaft i rëndësishëm, ngase strategjia qëndron në aspektin e ruajtjes së identitetit kombëtar. Gjuha, edhe pse mbetet një ndër faktorët për mbijetesën e komunitetit […]

Reports
EN
SQ EN