STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

Daily Archives: February 20, 2020

Home / Blog / Daily Archives: February 20, 2020

VOTA E DIASPORËS – ZGJEDHJET E JASHTËZAKONSHME PËR KRYETAR NË KOMUNËN E PODUJEVËS

February 20, 2020/0/0/

  Të dashur bashkatdhetarë në Diasporë nga Komuna e Podujevës,Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës është duke bërë përgatitjet për organizimin e Zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar në Komunën e Podujevës, që do të mbahen më 15 mars 2020. Të gjithë juve nga Komuna e Podujevës që jetoni jashtë vendit dhe keni të […]

News ,
EN
SQ EN