STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

VOTA E DIASPORËS – ZGJEDHJET E JASHTËZAKONSHME PËR KRYETAR NË KOMUNËN E PODUJEVËS

February 20, 2020/0/0
Home / Blog / News / VOTA E DIASPORËS – ZGJEDHJET E JASHTËZAKONSHME PËR KRYETAR NË KOMUNËN E PODUJEVËS

 

Të dashur bashkatdhetarë në Diasporë nga Komuna e Podujevës,
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës është duke bërë përgatitjet për organizimin e Zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar në Komunën e Podujevës, që do të mbahen më 15 mars 2020.

Të gjithë juve nga Komuna e Podujevës që jetoni jashtë vendit dhe keni të drejtë vote, ju ftojmë të aplikoni për regjistrim për të votuar përmes postës.

Periudha e aplikimit/regjistrimit për Votim Përmes Postës zgjatë deri me 23 shkurt 2020.

Të gjitha informacionet e detajuara se si të aplikohet për regjistrim janë të publikuara në këtë vegëz: http://www.kqz-ks.org/sherbimet-per-votues…/votimi-me-poste/

 

Navigation
EN
SQ EN