STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

Daily Archives: May 20, 2020

Home / Blog / Daily Archives: May 20, 2020

Vazhdojnë ligjëratat virtuale në kuadër të projektit Diaspora ED

May 20, 2020/0/0/

Pas përfundimit me shumë sukses të ligjeratave interaktive në 4 shkolla të ndryshme nëpër komuna të Kosovës, me përhapjen e pandemisë dhe mbylljes së shkollave, Germin vazhdon organizimin alternativ të ligjëratave në kuadër të projektit Diaspora ED, në mënyrë virtuale në platformën Zoom. Diaspora ED ka filluar në muajin Mars 2020, me qëllim që të […]

News
EN
SQ EN