fbpx
July 14, 2022

Vëllezërit shqiptarë pjesë e America’s Got Talent

By Germin-7851 Views-No Comment

Shqiptarët po vazhdojnë të korrin sukses në shumë fusha të artit. Një sukses të madh e kanë pasur edhe vëllezërit Arnold dhe Artan Balla në America’s Got Talent.

Për herë të parë ka ndodhur që dy shqiptarë të marrin ‘PO’ nga gjithë anëtarët e jurisë, pasi kanë performuar para tyre. Juria përbëhet nga emra të njohur si Simon Cowell, Heidi Klum dhe Sofia Vergara.

Ndiqni në linkun e mëposhtëm dhe shijoni performancën e tyre: