fbpx
May 10, 2022

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi me Dhomën e Biznesit të Diasporës Shqiptare

By Germin-8371 Views-No Comment

Të hënën në Tiranë është nënshkruar një memorandum bashkëpunimi në mes të GERMIN dhe Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare.

Marrëveshja u nënshkrua nga bashkë-drejtori i GERMIN, Lirim Krasniqi dhe nënkryetarës së Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, Elizabeta Katiaj.

Dhoma e Biznesit të Diasporës ofron mundësinë për të qenë pjesë e një rrjeti të gjerë biznesesh shqiptare në Shqipëri dhe Diasporë.