fbpx
Qershor 6, 2019

Bashkëbisedim rreth përfaqësimit të Diasporës në Vjenë

Nga Germin-1818 Shikime-Asnjë koment

Diskutimi i grupit të fokusit me diasporën shqiptare u organizua në Vjenë të Austrisë në shtator të vitit 2017 nga Germin, një organizatë joqeveritare e përqendruar në Kosovë me fokus në hulumitimin e diasporës. Grupi i fokusit u organizua si pjesë e iniciativës së Dialogut të Strukturuar për të Drejtat e Diasporës. Më poshtë gjeni infografikën e cila nxjerr në pah temat dhe rekomandimet kryesore që dalin nga grupi i fokusit i mbajtur në Vjenë.