fbpx
Maj 8, 2023

Kosovo Diaspora and its Role Amidst Multiple Crises

Nga Germin-664 Shikime-Asnjë koment

GERMIN ka publikuar raportin me temën “Diaspora e Kosovës dhe roli i saj në mes të krizave të shumta” të mbështetur nga UNDP Kosovo.

Qëllimi i këtij studimi ishte kuptoheshin përshtypjet e dërguesëve të remitancave nga diaspora dhe pranuesve të remitancave në Kosovë, pas fillimit të luftës në Ukrainë dhe inflacionit ekonomik.

Raportin mund ta lexoni në tre gjuhë