STAY CONNECTED

Cicërrimat e fundit

FOLLOW US ON TWITTER

Abonohu dhe prano njoftimet e fundit

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Shëno e-mail

… and much, much, more …

CONNECT

Letër drejtuar Ministrit Majko rreth Samitit të Dytë të Diasporës Shqiptare

Shkurt 26, 2019/0/0
Home / Shkrimet / LAJME / Letër drejtuar Ministrit Majko rreth Samitit të Dytë të Diasporës Shqiptare

Në prag të Samitit të Dytë të Diasporës Shqiptare, një numër i konsiderueshëm i pjesëtarëve nga komuniteti shqiptar jashtë vendit kanë reaguar dhe kanë ngritur shqetësime rreth Samitit. Këto reagime Germin i ka adresuar me anë të një letre drejtuar Ministrit të Shtetit për Diasporën, z.Pandeli Majko, më datë 10 shkurt 2019.

Marr parasysh eksperiencat e mëparshme, konsiderojmë që premtimet e dhëna për të bashkëpunuar me diasporën duhet të përmbushen duke krijuar në mes të palëve një kulturë më të madhe të bashkërendimit.

Për të lexuar letrën e plotë në gjuhën shqipe, ju lutem klikoni këtu.
Për të lexuar letrën e plotë në gjuhën angleze, ju lutem klikoni këtu. 

Navigation
SQ
EN SQ