STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

Takim i përfaqësuesve të Germin me Ministrin e Shtetit për Diasporën, z. Pandeli Majko

January 20, 2020/0/0
Home / Blog / News / Takim i përfaqësuesve të Germin me Ministrin e Shtetit për Diasporën, z. Pandeli Majko

GERMIN në Shqipëri!

Dy koleget tona, Drejtoresha e Programeve Sihana Bejtullahu dhe Zyrtarja e Projekteve të Germin për Shqipërinë, Blerina Xhemajli zhvilluan takimin e radhës me z. Pandeli Majko, Ministrin e Shtetit Shiqptar për Diasporën në kuadër të Memorandumit të Mirëkuptimit për fuqizimin e rolit të #Diasporës në zhvillim dhe demokratizimin e vendeve amë.

Gjatë takimit u prezantua programi i GERMIN “Angazhimi i Profesionistëve të Diasporës (EDP)”, i cili synon rritjen e angazhimit të profesionistëve nga Diaspora për të krijuar mundësi të transferimit të njohurive dhe të shkathtësive të tyre në institucionet dhe organizatat vendore.

Diskutimi u thellua në shqyrtimin e mundësive dhe mënyrave të bashkëpunimit. Andaj, shumë shpejt GERMIN vjen me një sërë aktivitetesh në Tiranë, Prishtinë dhe Diasporë. 

Na ndiqni dhe ju presim të na bashkoheni!

#EDP #DiasporaFlet #Diasporapower #KosoveShqiperi

| www.germin.org |

Navigation
EN
SQ EN