STAY CONNECTED

Latest Tweets

FOLLOW US ON TWITTER

Subscribe to Newsletter

Would you like to receive our newsletter occasionally? To be notified about our new activities we’re working on? Subscribe to our newsletter and stay up-to-date.


Go to Contact

… and much, much, more …

CONNECT

Si të votoni nga Diaspora në zgjedhjet nacionale? [Video]

September 25, 2019/0/0
Home / Blog / News / Si të votoni nga Diaspora në zgjedhjet nacionale? [Video]

Të dashur bashkatdhetarë, është koha të ushtroni të drejtën tuaj për të votuar për #zgjedhjet2019!

Pas konfirmimit se aplikacioni juaj për regjistrim për të votuar përmes postës është aprovuar, ju duhet të përgatitni pakon me fletëvotim dhe ta dërgoni atë me postë brenda datës 5 tetor, në adresën zyrtarë të KQZ-së.

Për të dërguar pakon, ndiqni hapat në vijim në videon ilustruese:

 

Navigation
EN
SQ EN