fbpx
Nëntor 1, 2023

Thirrje për shprehje të interesit: Hartimi i strategjisë për kampanjë informuese online

Nga Germin-82 Shikime-Asnjë koment

 GERMIN u bën thirrje të gjithë subjekteve apo individëve të interesuar që të paraqesin propozimet e tyre për shprehje të interesit për hartimin e strategjisë për kampanjë informuese online në kuadër të projektit “Angazhimi i Diasporës për Avancimin e Politikbërjes në Kosovë” me mbështetje të Smart Ballkans.

ℹTerms of Reference, dokumentet e kërkuara dhe procedurën e aplikimit mund t’a gjeni këtu: https://bitly.ws/ZasD

🗓Dokumentet e kërkuara duhet të dërgohen në [email protected] - me titull “Shprehje të interesit: Hartimi i strategjisë për kampanjë informuese online” dhe data e fundit për aplikim është 3 nëntor 2023.

Kjo thirrje është zhvilluar me mbështetjen eprojektit rajonal “SMART Balkans – Shoqëria Civile për Vlera të Përbashkët në Ballkanin Perëndimor” të zbatuar nga Centar za promociju civilnog društva (CPCD) në bashkëpunim me Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM),dhe Qendra për Kërkim dhe Politikëbërje (CRPM) dhe i mbështetur financiarisht nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë (NMFA). Përmbajtja e kësaj thirrje është përgjegjësi vetëm e GERMIN si zbatues i projektit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Ministrisë së Punëve të Jashtme Norvegjeze (NMFA).