fbpx
Janar 31, 2022

Infographic: Invest in Prizren Research Study

Nga Germin-1402 Shikime-Asnjë koment

Projekti “Invest in Prizren” u mbajt më 5, 6 dhe 7 korrik dhe u implementua nga GERMIN në mbështetje nga Komuna e Prizrenit.

“Forumi për Bashkë-Investime dhe Rjetëzim”, kishte për qëllim hapjen e mundësive për bashkëpunim në mes të kompanive të diasporës dhe bizneseve në Kosovë.

Më poshtë mund t’i shihni të vizualizuara përmes grafikeve të gjitha të dhënat bazuar nga hulumtimet në terren dhe intervistat me bizneset e Prizrenit.