fbpx
Shkurt 28, 2023

Panairi Virtual i Grave Ndërmarrëse mblodhi bashkë 78 pjesëmarrës

Nga Germin-276 Shikime-Asnjë koment

This past Saturday, GERMIN held the Virtual Fair of Women Entrepreneurs as part of the “Diaspora for Women Entrepreneurs” project, supported by USAID Kosovo #CompeteActivity.

Nga 19 gratë ndërmarrëse, nëntë prej tyre i përkisnin sektorit të Teknologjisë Informative, shtatë sektorit të drurit dhe tre të tjera nga sektori i përpunimit të ushqimit.

The fair was divided into three sessions, each with a unique focus. The first session celebrated the success of the first cohort of the “Diaspora for Entrepreneurial Women” project. The women entrepreneurs presented their businesses in the second session, sharing insights and experiences.

Sesioni i fundit i panarit ishte i dedikuar për rrjetëzim, ku gratë ndërmarrëse patën mundësi që të takohen me audiencën në dhoma të veçanta.


Pjesë e panairit ishin 78 pjesëmarrës dhe gjatë ditës së shtunës u rrjetëzuan 54 prej tyre.