fbpx
Juni 24, 2019

Komentimi i Projektligjit për Diasporën

By Germin-24381 Views-No Comment

Për projektligjin e  Diasporës propozuar dhe votuar më 30 maj 2019, GERMIN pas takimeve në Diasporë dhe diskutimeve virtuale, i ka kaluar më 24 qershor 2019 komentet finale tek Deputetët e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike. 

Kliko këtu për ta lexuar letrën e plotë.