fbpx

Organizatatshqiptare.org is an interactive platform and database of formal and informal Albanian organizations, associations and groups around the world. This database currently has  270 organizations, associations and groups which are registered in the platform from 30 different countries.

Qëllimet:

  • Një rrjet në internet i organizatave dhe shoqatave shqiptare në të gjithë botën 
  • Promovimi i ngjarjeve, lajmeve dhe botimeve të këtyre organizatave me rrjetin 
  • Harta interaktive e organizatave dhe shoqatave në të gjithë botën bazuar në shtete dhe qytete

https://organizatatshqiptare.org/harta-interaktive-e-diaspores/?lang=en